Ännu en sömnlös morgon... | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

Ännu en sömnlös morgon…

Varför ska folk väcka en? Inte för att jag tycker om att klaga men assoo…. VÄCK INTE MIG MED NÅGRA JÄVLA SMS O SKIT! Har sagt det flera gånger för jag vet själv att jag bara blir sur o irriterad och nej det är inte trevligt så snälla sluta väck mig oki? Blir ni typ inte irriterade när folk väcker en, jag menar bättre om man vaknar själv så går det sakta men säkert till ett lite morgonpiggare humör. Bättre för oss alla, ingen vill ha ett vandrande monster löst. Seriööööst…. nu blev det fan hater mode och jag tycker inte att vara sur vilket gör mig ännu mer iriiterad att jag ska blir sur! Waaaiiii fattar inte ens själv vad jag tänker asso. Aja blir väl vara tyst och sur idag.
IntePuss/N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats