Dagen i lite bilder typ YANI! | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

Dagen i lite bilder typ YANI!

Jag skulle plugga och träna vilket jag gjorde.. Inte plugga mycket men träna gjorde jag och har ont i mina ben nu!

Sen blev det dammsuga och jaa… Råga damsuga upp mamis struptofflor så det var ju bara att dra ut dom sen ur påsen… heheheee jag är verkligen ingen lämplig hemmafru kandidat! Låter denna bild tala för sig själv:

Bakade en kladdkaka efter att ha kollat på Djurgårn matchen, allsvenska premiär! Blev dock 2-1 till Elfsborg men men ser en klar förbättring i DIF:s spel! Så här såg kladdkakan ut, när den va i spädbarns stadiet:

Sen blev det mysa med lite data och levande ljus, samt kladdkaka och mjölk!

Nu tittar man på Barca matchen! Dom spelar mot Athletic Bilbao! Ohhh så mycket roligare än att läsa alla snorungars status om The Wave, ta inte åt er en gång i tiden gick jag också på sådana fester men nääääääää inget för mig! Kör på Visça Barça istället 

Står 1-0 just nu till Barça, Iniesta vacker avslut i första krysset med assist av Messi i den 40e minuten tihiiiii borde satsa på en karriär som kommentator eller något, du vet tjäna fett med para. Vore något!

Puss/N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats