Dans eller inte...? | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

Dans eller inte…?

Ska på dansmöte imorgon, köra en koreografi och sånt en början så vi får lite mer info angående gruppen och sånt. Vet dock inte om jag kommer kunna gå, mår verkligen INTE bra! Vet inte om det är en förkylning eller om det bara är typ jaa… Äsch vet inte något är det väl. Ska snart kolla på Bulls matchen mot NETS, håller så klart på Bulls! Kommer dock att missa All Star matchen vilket är lite tråkigt. I vilket fall som helst borde jag gå till dansen? Skitsamma får väl se hur jag mår imorgon. Idag har jag inte gjort så mycket, chillade med mini ett tag annars var det väl bara koppla av. Taggade till Rissne nu så får se vad som händer imorgon hehe. Nu orkar jag inte skriva mer för jag känner själv att det jag skriver verkligen inte har något intresse!
Puss/N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats