Diggy Simmons på facebook | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

Diggy Simmons på facebook

På senaste tiden har det skapats många profiler där det skapats konton med namn DIGGY SIMMONS, DRAKE AUBREY GRAHAM, ONIKA WHATEVERTHEFUCKHERNAMEIS MIRAJ och ett antal andra 13:åringar utan tröja på sig som folk tycker är “Snygga” för att de har “swag”. Sedan lägger de upp bilder som de vill att man ska like:a eller share. 

För det första, det är inte kändisarnas riktiga konton!! Det är någon sorglig fucking elvaåring som sitter hemma och vill ha uppmärksamhet som lägger upp saker.

För det andra så lägger de upp skrattretande saker typ bilder där halva sidan är en bild på helvettet och halva på himlen och sedan dela för himlen, scrolla förbi för helvettet. DRIVER NI MED MIG!? Är ni så jävla Like kåta att ni leker med folks samvete för att få folk att gilla/dela era bilder?? Då är det ni som borde hamna i helvettet. Och det roliga är att det är hundratusentals folk som gillar bilderna. Är ni så jävla hjärndöda att ni faller för sånt? Måste ni gilla en bild för att bekräfta att ni vill välja himlen före helvettet. Skäms!!

Och så lägger de upp andra värdelösa bilder som folk gillar. Typ one like one punch. Gilla om du är född mellan 1990-1999. Gilla om du kommer ihåg den här. Jag kommer börja rensa ut folk som gillar sånna saker!! Jag brinner när sånna saker kommer upp på min profil för att någon har gillat dem.

 

You have officially been hated on!

 

Tack för mig!

-M

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats