Don't tell anybody what we do when I get lonely... | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

Don’t tell anybody what we do when I get lonely…

Det är ett stort jävla skämt att jag ska kunna vakna klockan 7 imorgon! Det är nästan skrattretande för att vara ärlig. Jag vaknade halv två idag!! För er kanske det inte är nått men jag är en morgonmänniska, om jag sover 5 då vaknar jag vid 10 högst 11! Jag vill inte till skolan, hatar min skola! Om någon av er är 96 som läser den här bloggen, börja INTE i nackagymnasium. SÄMSTA SKOLAN!! En del av mig dör varje gång jag tar ett fotsteg i den där skolan. Jag ryser bara jag tänker på den!

Anyways

MIN DANS BÖRJAR SNART :DDDDD WIIIIIIIIEEEE!!!!!!! Dancehall avancerad med double trouble(brrrrrräääääp) på söndagar!!! Och hiphop/newstyle på torsdagar haaaaaaaahaaaaaaaaa! Jag och hiphop, det kommer bli roligt!! Om inte det blir det dancehall i tyresööö som vanligt!

Mina drömmar har varit tamam de senaste dagarna! jag dör hahaha <3 <3 <3 :DDDDD Jag drömde att jag va i Jamaica två dagar i rad och en av dagarna drömde jag att usain bolt bjöd mig! Idag drömde jag att jag va Nas dotters danslärare och så kom han för att kolla på hahahaha

unfriendable_72286_1325800808

HAHAHAHAHA KLOCKREN!!

-M

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats