En bra film någon? | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

En bra film någon?

Japp igår skrev jag inget för jag var galet trött! Kom hem från skolan o chillade hemma en stund. Tagga till Berga sen o chilla där en stund, kolla på Drag me to Hell… Asso äcklig film! Och ja jag hoppa till typ hela tiden för jag är skitlättskrämd! Sen kom jag hem o chilla med min bästa/grymmaste/vackraste/alltsomärbra vän!!! Saknat henne otroligt mycket, har ju inte varit o chillat ute på ett taaaaag brooor! Så det va skönt att “äntligen komma hem” eller vad man ska säga. Hahaha tänka sig allt man missar, och jag venne vad som hände igår, det var bara chock på chock på chock heeeela tiden! Säger bara det är aldrig för sent att lära känna en människa(på ett bra sätt då hehe). Men nu ska jag kolla på en film, Sherlock Holmes har jag inte sett än sååå kanske blir den??? Eller har ni tips på någon bra film? Skräck, thriller, action och komedier (ibland romantik baraförattjagärentjejochmåste) filmer please!
Puss/N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats