Estoy en Peru choloooosss! | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

Estoy en Peru choloooosss!

Yes yes yo! Är äntligen här i Peru! Skitchill! Njuter verkligen av det, så härligt känsla som att vara hemma! Det är sjukt men när jag kom kända jag inte typ omg jag är i Perú, det va mer jaa nu är jag hemma. Chill. Men jag är otroligt glad, här ska jag bo de kommande 6 veckorna! Och det krylar av polla a la brasa restauranger här asso! Precis som kebab/pizzerior i stockholm. Hihihihi tror jag kommer tillbaka till Sverige, lite gladare och lite rundare! Men men nu ska jag inte skriva mer. Aa juste, hej Madde och piff, finisar saknar errrr <3 !!! (ruttna i skolan lite nu tihiii)
Besos/N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats