Gott nytt år, Feliz año nuevo, Happy new year...! | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

Gott nytt år, Feliz año nuevo, Happy new year…!

Japp jag är är lite efter, fortfarande fast i 2011… men om 4 timmar och en kvart smäller det! För att kortfatta 2011 med ett ord skulle det bli omtumlande. Har haft många problem, koncentrationssvårigheter, depressioner, blivit utkastad av en viss förälder m.m. Ja jag vet inte, inte mycket som är bra med det året. Jag starta den här bloggen med min underbara vän Miriam och det går bra, långsamt går vi framåt och jag klagar inte. Allt tar sin tid. I Spanien lärde jag känna en underbar människa som idag är min bästa vän, han vet allt om mig och jag vet allt om honom. Vissa få ra stunder har hänt nu senaste halvåret och det väger mycket, vissa stunder mer än det negativa. Jag hoppas dock att 2012 blir ett bättre år! Ska glömma alla problem och leva mitt liv som om varje dag vore den sista, det tycker jag atta alla är värda. Funderar vilka nyårslöften jag ska lova mig själv att genomföra… har lite svårt för sånt! Vad har ni för nyårslöften? (lite hjälp tack!) Jag vill iaf önska er alla ett gott nytt år och önskar er lycka och för er som haft ett bra 2011, så hoppas jag att 2012 blir lika bra om inte lite bättre till och med. För er som haft ett 2011 som mig så säger jag en sak, glöm problemen, va dig själv och gör saker för ditt bästa och inte bara för provokation eller något sådant. Crea diem, Carpe diem. Det är bara kärlek och jag hoppas att alla även fått en liten nyårskyss 😉 hihi alltid uppskattat! Jag får nog vänta tills nästa år, det funkar! LEV LIVET 2012 FÖR DEN KOMMER BARA ATT UPPLEVAS EN GÅNG!
Puss/N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats