Har tråkigt så måste resa nånstans! | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

Har tråkigt så måste resa nånstans!

Jaaa idag har jag ett prov jag inte pluggat till, har försökt men haha sajk att det kommer gå bra hehe…. Aja jag börjar 10.00 med den så blir väl att bara ge gärnet, jag är inte bra på kemi känner jag, får jag ig på det här provet så blir jag inte så jättebesviken på mig själv, jag är sjuk och det har precis varit lov, vilken lärare lägger en sån planering??? Aja bara för att det är så tråkigt tänker jag åka hem efter provet, eller först till Forum och växla pengar, sen hem och packa ner saker i väskan och sen dra till Arlanda med Mirri. Blir väl Berlin en vecka! Madde följer med också, den jäveln…. Vi har lovat att jogga med henne varje dag typ oh herre jag är typ fett rädd…

Aja nu måste jag faktiskt plugga sååååå….. 

Puss!/N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats