I'm like Kanye's jaw I might break but I don't fold, till I hold the sky in my hand | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

I’m like Kanye’s jaw I might break but I don’t fold, till I hold the sky in my hand

Hej, it’s miriam! Första gången jag skriver nått haha. Jag har haft heeeelt fullt upp dom senaste veckorna med träningar osv. Jag har inte hunnit att få en hel natts sömn på skiit länge. Sen har jag inte stretchat så jag är jätte stel. Skulle fan inte bangat på att sova åtta idag hahaha.

Idag hade jag show i solna c, för att den “öppnas på nytt”. Imorn är det samma sak igen.

Jag ska göra en ny kategori som ska heta “hater mode” som jag ska skiva i när det är nått jag stör mig på eller nått jag vill få ur mig. Helt enkelt hata på saker och folk osv hehe. Sen tänkte jag kanske göra en om hiphop nyheter eller nått sånt, kanske om min dans… vet ej. Men Men, jag är ska skiva i hater mode iaf 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats