Iv-valen klara bara ett år & 3 månader kvar! | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

Iv-valen klara bara ett år & 3 månader kvar!

Gjorde mina iv-val igår i skolan, fick bli Kemi B och MMänniskan kulturellt och socialt. Låter rätt så bra men jag funderar på om jag ska läsa någon form av intensivkurs i Fysik B? Bara för att, jag kan inte bli läkare annars vilket suger och jag vet inte ens om jag vill bli läkare. Kanske ska bli typ veterinär? Men då behöver jag också Fysik B. Äsch det får bli sjuksköterska hahaha helt mobbad sådär. Fattar knappt att det är ett år och 3 månader kvar tills jag tar studenten. Visst låter som en lång tid men fortfarande, har mindre än hälften kvar och det har gått jävligt fort kan jag säga. Faktiskt, på senaste tiden har det gått jävligt fort! Imorgon har jag träning, kunde ju inte gå i söndags så blir min första träning med gruppen, LSU! Wohooo det här kommer gå skitbra! Nu ska jag dejta duschen!

“Just tell me where you want your gift, Görrrl!”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vYMxOzxKYYo[/youtube]
Puss/N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats