Konsten att somna om... | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

Konsten att somna om…

Vakna för typ en halvtimma sen och kan ej somna om… typiskt mig? Ya man lite väl typiskt! Ska titta på What’s Your Number nu har så tråkigt och sen kanske det blir någon annan tråkig film bara för att! 

Dagens schema: Plugga och träna! Måste mata min hjärna med matte asso, går ej bra nu! Förstår mig inte på matte c, helt onödigt sådär haha. Nästa termin, första i trean, blir i alla fall bara matte D sen är det OVER med matte delen! Måste träna också, koreografierna och det, är ju uppträdande nästa lördag! PANIK?! SPÄÄÄK! Kan knappt danserna jag är panikmänniska så självklart får ajg panik nu typ hundra år innan… fast det är ju inte så länge kvar trots allt? Aja måste lära mig hela envidia idag och slipa på de andra danserna…

Nu ska jag titta på film och bara lata mig och inte tänka på allt DRAMA som pågår runt omkring mig just nu.

Puss/N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats