Long time ago. | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

Long time ago.

Så länge sen jag skrev, de va på flyget till Berlin och de va ages ago! Aja nu är jag tillbaka. Vad har hänt vad har hänt….? Jag drog ut två övertänder i fredags, gick bra förutom att toppen av en rot inte ville lossna och till slut fick stanna kvar. Den kommer väl dö och ruttna snart haha. So mean… Idag ska jag dra ut en eller två tänder till! Undertänderna dåra men dom sa att det ger komplikationer så därför är det inte så vanligt att dra ut två på en och samma gång! Jag vill bara ha det överstökat och ha det gjort så jag slipper vänta i hundra år. Men såren på överdelen har tydligen läkt bra, kroppen brukar reagera vid dag 4 ungefär men jag har inte kännt av något sådant, jag har typ bara haft lite ont i söndags för att de känndes obekvämt men annars är det lugnt. Får väl se hur det blir idag…. Aja kommer tydligen vara helt hjälplös idag vilket jag hatar! Jag tycker inte om när folk tar hand om mig känner mig så liten. Blir väl pumpa lite bra musik nu bara. JUSTE! Messi slog ett rekord igår. han slog det tidigare målrekordet i europeisk fotbollshistora. 68 mål blev det igår. Den plutten är ju bara för bra. Seriöst, han är verkligen bra! 

Puss/N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats