Long time no see! | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

Long time no see!

Sämst jag är jag vet klaga inte för jag vet att ingen klagar men men! Fan man ska börja med storbloggandet man tjänar ju ca$h på de…. Vet att Mirri nog inte banga! Men aja får väl ta och skärpa mig och blogga rätt så mycket i sådan fall och lägga ner emr tid på bloggen… Men hallå det är ju fan sommar ofc i can do that! Sitter just nu i mitt lilla rum(inte litet faktiskt!) i Frankrike och väntar tills klockan ska bli 2 och jag ska börja jobba. Yes jag är i Frankrike, franska rivieran och njuter av vädret medans jag hör hur alla klagar genom FB på det vardagliga regnet i Stockholm. I feel u guys! Fast ändå inte. Har vart i Cassis en dag, lite stad med hamn och strand och lite calanques som man säger, vet ej vad det heter på svenska dock! Men vacker är det. Som fan! Hmmm Ska snart iväg till Bageriet och jobba i fyra timmar. Jo juste, jobbar fyra dgar i veckan gånger fyra timamr så 16 timamr totalt. Inte mycket, believe me gör typ inget. Får äta gratis bakelser samt dricka orangina. Livet är rätt så bra ibland.

Puss! /N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats