LSU CREW! Lägg det på minnet gott folk! | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

LSU CREW! Lägg det på minnet gott folk!

Hade första uppträdandet igår med tjejerna AMAGAAD! Hahaha det gick fan bra asso är skitstolt! Jag kunde dock inte andas men jag tror det såg rätt så bra ut ändå med vår outfit, sminkning and attitude wink Fy fan känns så bra att ha det avklarat, första performance och en skön publik believe me mixen va TUUUUNG! Sen att Barça vann med 4-1 gjorde inte kvällen sämre! Fick sms uppdateringar om matchen av plutten så det gjorde mig bara mer taggad att göra bra ifrån mig. Sen bytte jag och Andrea om och de va dags för feeeest! Fy faaan så länge sen man dansa salsa, merengue och bachata jag va fett rädd våga inte skämma ut mig framför killar fan hahha jag ba eeeeh nej tänker inte dansa med dom! Men till slut kan man fan inte hålla sig som man säger musiken och dans är mina behov cheeky Det sämsta va att en snubbe lura mig hahah han ba jag känner igen dig Nicole visst? Vi snacka på facebook du typ puffa mig och sånt och du lova att du skulle dansa med mig nån gång, jag ba vaa? oj haha sorry jag har så dåligt minne… Sen avslöja Andrea att hon hade sagt min namn till honom innan HAAAHAAA jag är så lättlurad! Fy faan… Vänta bara revenge is a bitch hehe. Aja slänger upp lite bilder (ego varning!) för snart ska jag överraska mina småkusiner!

(juste! uppträdandet var i ett event som ett fotbollslag, bara latinos, skapade för att dom ska gå upp en division m.m. hehe såå jaaa inte så dålig publik och så! Hahaha skämtar bara…)

Snygga girrrrrls och sen har vi EL INBJUDARE hahahha 

 

 

Puss/N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats