Madnessss or sickness... | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

Madnessss or sickness…

Blä godmorgon! Vaknade nyss, har galet ont i huvudet och halsen fy faaaan! Får verkligen inte bli sjuk nu när vi ska åka till Berlin!!!! Usch jag blir verkligen irriterad va faaan…. Och jag måste börja plugga kemi hehe har provet på måndag har inte ens kollat upp vad vi ska ha till provet (busig cheeeey). Nej okey det där va fett lame. Aja ska kanske titta på några filmer idag får se vad dagen har att erbjuda! Om mini kan vakna nån gång, fett seg…

Aja kan skriva lite om igår! Vi har fått lite problem med vår skiva hahah så synd o men tjej i klassen hon fattar inte att man driver med henne. Dessutom sa hon att Viper Room va en sunkig klubb i fridhemsplan hmmm bra ordval haha människan vet inte ens vad en nattklubb är! Viper va långt ifrån sunkig, den va faktiskt bra jag digga lokalen, grymma barpriser och jaa två vånigar PERFECT LJUD OCKSÅ! Sen blev jag sur sur suuuuur. Viss människor är så efterblivna och jag venne. Jag blir bara totallt förvirrad för jag börjar tvivla på om det jag gör är rätt eller inte, inte bara för mig utan för människor omkring mig. Gaaaash tänker på meningen “ett förhållande är mellan två personer men det är alltid en liten människa som inte kan räkna” men jag känner mig så taskig när jag tänker så! Fast aja när jag blir sur finns inget stopp och jag försöker verkligen att vara glad och trevlig i början men nu går det inte längre. Sorry lilla du, har nu fått en negativ känsla om dig och det är ju inte helt bra. Hahahhaha fett maffiosa! Nej jag är fett sjuk nu, psykist med! Ska fan sluta nu…

Puss/N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats