Man litar på en person, som litar på någon annan... | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

Man litar på en person, som litar på någon annan…

Jag hatar känslan när någon man litar på har förvrängt det man säger och berättar det till någon som man inte vill ska höra en förvrängd version av det man sa. Speciellt när man VERKLIGEN litar på den personen. Men den personen har folk den kan lita på, som har folk den kan lita på, som berättar för någon som har en stor mun och berättar. Går vi i lågstadiet eller? Tur att vissa personer är mogna och frågar mig om det är sant som jag har sagt(vilket det inte är). Det visar att vissa är mogna i alla fall.

Fuck! Har hållt mig borta ifrån sån här skit sen jag slutade 9:an och ska fortsätta hålla mig borta. I just smile and wave men håller alltid garden uppe. Folk borde inte glömma det. Plus att jag ALDRIG berättar saker för folk som jag inte vet är okej att det ska komma ut. Men ändå… Har jäävligt svårt att lita på folk och sånna här saker gör det inte bättre. Tur att jag alltid kommer ihåg vilka mina riktiga vänner är. Om man glömmer det är man screwed.

Allt jag kan säga är damn… finns ingen som kan beskriva mina känslor som tupac….

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qhv8uOi8-Os[/youtube]

-M

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats