Mirriam skriver historia! | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

Mirriam skriver historia!

Wohoooo vet att jag ej bloggat på ett tag.. typ en månad hahaha! Såsämst jag är men men kan inte göra så mycket åt det just nu! Käkar lite frukost och är nervöööös! Har franska nu ska snacka med min lärare angående frankrike resan som skolan tror ajg förfalskat min kära mamis underskrift… aa ni vet jag förfalskar en underskrift haha SAAAAJK! Behöver inte sjunka så lågt faktiskt wink efter det har jag idrott och jag ska hålla den lektionen tillsammans med min kära vän piff aka Mirri! Hahahha new and old school hiphop… Undrar hur det ska gå? En sista grej, om mirri, som gjorde mig helt CHOCKAD YESTERDAY! Hon gick på skolans toaletter! Helt stöööört! Hon är hypokondriker till er som inte vet vad det är hon är rädd för bakterier och typ väldigt många andra grejer hehe… Tog lite bilder, man måste ju dokumentera sådant! Rätt så glad va hon efter med sitt rosa paraply, water isn’t allowed to touch a black woman’s hair har jag hört…

Visst är jag världens bästa fotograf? Hehehe I know you think I am 😉

Önska oss lycka till nu, Besos/N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats