På planet, bokstavligen. | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

På planet, bokstavligen.

Sitter här på planet o tittar ner på vatten, moln och öar. Två skitjobbiga i min klass sitter och ba aeifbaergnöier. Hatar när planet lyfter och så sitter dom där och ba ahhh va roligt älskar den här känslan osv. osv! Hade seriöst lust att slå tjejen. Men men ska inte blogga så mycket för måste fixa lite saker typ pengar och lite sånt. Hahahha måste bara tillägga att Mirri o jag va dom ända med två väskor HAHA! Så typiskt…. Men men sånna är vi, bättre att ha för mycket än för lite visst? wink

Aja kan inte ladda upp bild på mig o mirri eller på det vackra utsickt vi har! Hahahahah känner mig så jävla ball att jag kan vara inloggad på facebook och skit när jag sitter här på planet o flyger. Aja mina minuter i rampljuset när det borde vara flygplanets, fuck that!

PUSS!/N

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats