Paranormal activities i mitt hem... | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

Paranormal activities i mitt hem…

Sitter och har ett paranormal activity marathon, ser alla fyra! Japp det finns en fjärde film som inte haft premiär i Sverige än. Den va väl inte då jättebra, typ som tvåan. Den bästa är väl trean skulle jag säga, fan vad jag vart rädd! Det roligaste är att typ toalettdörren öppnas o stängs, eller typ rör på sig rätt så ofta och handtaget vrids ibland så min morbrors fru blir skiträdd, lite roligt att se 😛 och så prasslar en påse till helatiden. Så jaaa verkligen paranormal activity känsla i hemmet haha. Nej men ska vänta tills klockan blir 6 och börja fixa mig lite inför festen senare idag! Kom hem 5 på morgonen idag va ute o klubba lite fy faaan… Kommer inte hålla mig vaken om jag ska åka från lokalen 4! Aja mitt fel att jag vill festa, klagar dock inte hehe. Ha det bäst!
Puss/N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats