Så kan det gå! | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

Så kan det gå!

Va hos läkaren nyss, en virusinfektion bara så ska hämta ut medicinen sen i apoteket om jag orkar. Det går väl över av sig själv annars. Har fått oväntat besök av en skata som sitter o knackar på mitt fönster typ hela tiden. Awkward! Nej men är en bitch idag, jätteotrevlig så undvik mig! Nu ska jag plugga inför kemiprovet på torsdag och kanske borde tänka på vad jag ska ta med mig till övik? Ska ju lämna väskorna på torsdag. Äsch tiden går för fort låt mig leva lite! Så kan det gå gott folk, tänk noga på vad ni gör och era beslut! Eller jag vet inte lyssna inte på mig kanske, vad vet jag?
Puss/N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats