Somnar alltid i "det" tillfället! | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

Somnar alltid i “det” tillfället!

Har pluggat till mitt prov och är inte helt klar för jag somnade! Yes jag somnade! Skitduktig är jaaaaag men va fan jag pallar inte det är onödigt med idrottsprov tycker jag! Jag är skitdålig på det och kommer nog troligen att vara väldigt dålig på det under mitt hela liv. Yaaaa och det verkar som om att min mobil knasar sig för jag hörde inte när Andrea messa om att träffas… UNDERBART! Haha nej men jajaaaa vi får väl se om bebisen överlever Perú resan! Nu ska ajg kolla på The Ugly Truth och sen blire titta på andra halvleken av Liverpool-matchen!
Puss/N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats