Sunnyyyyyyy!!! Svettas som en gris, och på tal om gris... | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

Sunnyyyyyyy!!! Svettas som en gris, och på tal om gris…

Sjukt soligt här i Lima! Står att det bara är 24 grader… 24 grader in my ass!!! Det är typ 30 grader och jag överdriver inte! Sjukt varmt jag orkar inte ens sola och jag är seriös. Aja blir väl bli lite brun, KÄMPA! Kanske åker till Mancara som ligger i norra Perú i typ en vecka och solar/badar där. Stränderna i Lima är inte dom bästa kan man säga men men blir väl dra till stranden minst tre gånger. Min morbror diggar inte heller stranden p.g.a. solen.. Han lockat med lite öl så jag får nog med honom 😉 Men men va i marknaden idag. En vanlig Svensson skulle nog svimmat av förskräckelse och badat i desinfektionsmedel om han/hon gick “in” i den. Såg grishuvuden hänga i krokar hahha såg ut som plast, fick lust o peta på den för att känna om de va riktig grishuvud. Aja så nääästy är det inte, helt normalt. Man dödar till och med kycklingar på plats om så önskas! I Celendín köpte vi en kyckling som jag fick “hålla om” och hålla lugn så den inte skulle rymma och senare på kvällen slaktade min moster den, va dock inte med under slakteriet, och dagen efter åt jag av den smarriga feta kycklingen! Den va skitgod faktiskt, mycket kött 🙂 Men men Mirri förstår mig, ser hon ett lamm tänker hon nog på kebab eller grillat lammkött, vilket jag nu blev skitsugen på :/ Fan tänker bara på mat i detta land! Kommer rulla hem för jag kommer bli så tjock -.- Ajaaaa nu blire facebook och kanske sola ner några gram fett!
Puss/N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats