Unwanted events på facebook! | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

Unwanted events på facebook!

JAG HATAR NÄR FOLK SKICKAR ÄCKLIGA CP EVENTS PÅ FACEBOOK SOM INGEN VILL GÅ PÅ. Det finns en fucking anledning till att 20 pers har attendat när det bokstavligen är nästan 20,000(!!!!!!!!!!) som är inbjudna!!!!! NEEJ NEJ NEEEJ INGEN VILL GÅ PÅ ERAT SKITEVENT!! Och det har alltid ett gay ass name som är så dåligt så att man vill spy!!! Och det är alltid, ALLTID samma personer som skickar det!!!!!! Jag kommer snart att “råka” trycka på unfriend knappen!!

Tack för mig! Nu ska jag fortsätta att vara leden för att alla åker iväg och jag är hemma i Sverige!

Sorry jag har inte uppdaterat något de senaste dagarna men det kommer!

-M

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nicole

    Eller hur! Skitjobbigt!!! Och jag kommer snart tillbaka till dig älsklingen, hang on Piff! Och uppdatera vill höra mer från dig 😀

Annons
stats