What you don't se, will be unseen. | Man var.Man är.Man blir.original.

Man var.Man är.Man blir.original.

Annons

What you don’t se, will be unseen.

Hola amigos! Har varit i peruanska motsvarigheten till LANDET! Waaaaiiiii jag som tycker att Sveriges land suger o e jobbig and so on! Nej. I Perú är det berg, du klättrar o får hoppa till stenar o grejjer för att inte ramla ner i vattnet, såg ut som en groda haha så roligt! Men det är br träning för benen, har kanske gått ner nåt kilo?? Kan ju alltid vara bra inför beach 2012 då jag mst skaffa platt mage, har slagit vad med Anton! Usch jag ska fan klara av det, jag är awesome! Men men jag har iaf lärt mig att uppskatta allt jag har. I landet här i mitt fina land har dom knappt råd att köpa skor i bland, barn som kom till huset, för vi dela ut julklappar, panetón och cocomilk, utan skor! Och det är fullt med stenar o lera eftersom att det regnar som fan där ibland! Och så är dom så snälla! Dom har knappt så det räcker för att dom ska äta o så bjuder dom en på allt! Dom låter oss äta först och sen äter dom. Men till slut sa vi ju att dom ska äta med oss, känns ju lite random och konstigt att inte äta tsm typ. Men men den lilla resan öppnade verkligen mina ögon. Och en till sak, damn att alla killar som ska vara snygga är mina kusiner! Hahahaha dom har så fina ögon o leenden! Många har blågröna ögon och dom som har bruna har antingen helsvarta så att dom illuminate(nope vet inte vad de heter på svenska). Min poäng är iaf att man uppskattar inte det man har förrens man ser folk som uppskattar varje dag som den är, utan att ha några saker utan bara varandra och deras skörd. Dom jobbar hela dagen, barn som vallar får i spöregn men ändå är glada när dom får ett litet bröd och tackar med ett stort leende. I Sverige är skitungarna skitlessna o arga så fort dom inte får en iPhone 4s. Men jag klandrar inte dem, dem vet inte hur det ser ut i andra delar av världen och har bara ett peprspektiv. Nu har jag fler perspektiv och jag tackar gud, buddah, allah eller utomjordingar kanske att jag är den jag är o att jag har det jag har!
Tack ch hej från mej!
Puss/N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats